Kestävyysraportointi osaksi vuosiraportointia – aloita valmistelut 23.5.2023 Klo 8.30-11.30

Yritysten vuosiraportoinnin ympärillä tapahtuu nyt paljon – ja aina vain kiihtyvällä tahdilla. On uusia ja muuttuvia direktiivejä, velvoitteita sekä tarkentuneita ohjeistuksia. Keskustelu EU taksonomiasta, raporttien digitalisoinnista sekä euroopan laajuisista julkaisuvelvoitteista käy vilkkaana. Uusi Euroopan laajuinen kestävyysraportoinnin direktiivi (CSRD) astuu voimaan portaittain 1.1.2024 alkaen ja tulee koskettamaan suoraan tai välillisesti valtaosaa yrityksistä tulevien vuosien aikana.

Näihin teemoihin tulemme keskittymään aamutapahtumassamme “Kestävyysraportointi osaksi vuosiraportointia – aloita valmistelut“ Helsingin keskustakirjastossa, Oodissa, tiistaina 23.5.2023 klo 8.30-11.30 mielenkiintoisten kanssapuhujien sekä asiantuntijavieraiden kanssa. Tapahtumaa ei striimata, eikä tallenneta. Tapahtumassa kertaamme lyhyesti mitä uusi direktiivi pitää sisällään, ketä se koskee ja mitä se käytännössä tarkoittaa, mutta haluamme erityisesti keskittyä siihen, miten uusiin velvoitteisiin voi valmistautua ja mitä pitää ottaa huomioon valmistautuessa.

Luvassa on käytännönläheisiä vinkkejä, näkemyksiä sekä kokemuksien jakamista. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta varaa aika kalenteristasi sekä rekisteröidy tapahtumaan jo nyt!

Missä: Helsingin keskustakirjastossa, Oodissa
Milloin: Tiistaina 23.5.2023 klo 8.30-11.30

Lämpimästi tervetuloa!

Olet tervetullut kanssamme kahville ennen tapahtuman alkua!